APEL: Pomozimo Saneli da se izbori sa teškom bolešću

2320

Sanela Limo Sejdić, rođena 6.11.1985. u Sarajevu. Živi sa ocem Ahmetom u porodičnoj kući u visočkom naselju Rosulje. Ona se bori sa teškom bolešću i hitno treba našu pomoć.

Riječ je o drugom kancerogenom oboljenju sa kojim se bori.

Prvi put je ustanivljen početkom februara prošle godine i operacija je uspješno obavljena. Nakon operacije počinje pet ciklusa vanjskih i unutrašnjih kemo terapija i zračenja.

Poslije zračenja, odlazi na redovnu kontrolu sa bolovima u leđima i poslije urađenih nalaza, ustanovljena joj je metastaza na vratnom dijelu kičme i zadire u kičmenu moždinu.

U međuvremenu, dobila je pet probnih zračenja gdje se tijelo pobunilo i odbilo zračenje.

Poslije toga MR otkriva loše stanje kičmene moždine. Postoji mogućnost paralize, a njeno tijelo već pokazuje da je bolest uzela maha. Na posljednjem MR pregledu, mišljenje ljekara i onkologa je bilo da u BiH nema ljekara koji bi uradio zahvat, jer je veoma rizičan. Zbog toga, Sanela bi trebala ići na operaciju u inostranstvo, a zato su potrebna finansijska sredstva.

Nakon operacije koju bi uskoro trebala uraditi u Sarajevu, uslijedila bi operacija u Beogradu ili Istanbulu, ovisno od termina.

Pokažimo i ovaj put solidarnost, budimo pobjednici I u ovoj borbi zajedno sa Sanelom. Uplate možete izvršiti na transakcijski račun kod Raiffaisen banke:
SANELA SEJDIĆ
TRANSAKCIJSKI RAČUN 1613000086780814
KONTAKT TELEFON: 0603569822

(portal-udar.net)