Besplatno psihološko savjetovanje vezano za korona krizu

951
Foto: Ilustracija

Društvo psihologa Republike Srpske obaviještava da je Psihološko savjetovanje dostupno svim građanima, oboljelima od korona virusa, onima koji čekaju rezultate testiranja ili su u izolaciji, kao i porodicama oboljelih te svima koji su u povećanom riziku od zaraze.

Svaki radni dan, u perodu od 09-17h, aktivan je broj telefona 065 464 555 (dostupan je i viber). Nakon što ostvarimo kontakt putem telefona, ostavljamo vam mogućnost da se sa savjetnicima direktno dogovorite o tačnom terminu savjetovanja, tako da ostajemo dostupni za savjetodavni rad i poslije 17h.

Takođe, možete nam se obratiti i na mail psiholoska.podrska.dprs@gmail.com i odgovorićemo na sva vaša pitanja i/ili zakazati termin za savjetovanje.

Ova aktivnost dio je projekta „Psihosocijalna podrška u vrijeme kovid pandemije“ koji je dio je projekta “Jačanje intersektorske saradnje i referalnog mehanizma podrške djeci i njihovim porodicama u Republici Srpskoj” koji sprovode Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske i Društvo psihologa Republike Srpske uz podršku UNICEF-a i Vlade Švedske.

//dprs.rs.ba/psiholosko-savjetovanje/