Budimo dobri i pošaljimo Đovanija na Evropsko juniorsko prvenstvo

Za odlazak na Evropsko prvenstvo potrebno je 6. 500 hiljada maraca. Porodica i trener su na velikim mukama kako sakupiti novaca, a vremena je sve manje

1288
Đovani Jerković i njegov trener, Muradif Salkić

Nakon što smo objavili tekst o našem mladom bokseru, Đovaniju Jerkoviću i njegovim finansijskim poteškoćama koje mu onemogućavaju odlazak na Evropsko juniorsko prvenstvo u boksu, javio nam se veliki broj čitatelja i čitateljki koji žele da pomognu ovom talentovanom bokseru.

Mnogobrojne medalje i priznanja sasvim sigurno daju veliku mogućnost petnaestogodišnjem Đovaniju da predstavlja Bosnu I Hercegovinu. Svojim radom i trudom sigurno je zaslužio odlazak na Evropsko prvenstvo u Gruziji. Međutim, za ovakva takmičenja, nažalost, naša država ne izdvaja sredstva, pa je Đovani primoran da putem društvenih medija, firmi, organizacija i pomoći dobrih ljudi pokuša sakupiti novac kako bi otputovao na takmičenje i tako predstavljao Bosnu i Hercegovinu.

Za odlazak na Evropsko prvenstvo potrebno je 6. 500 hiljada maraca. Porodica i trener su na velikim mukama kako sakupiti novaca, a vremena je sve manje.
Ovo je velika prilika za sve nas da pomognemo mladom sportisti da otputuje u Gruziju gdje će nas predstavljati na Evropskom juniorskom prvenstvu.

Vaše donacije, možete uplatiti na sljedeći broj računa:

Đovani, sretno!

(Portal Udar)