Policija traga za Ninoslavom Jovanovićem zbog sumnje da je izvršio otmicu

Reč je o višetsrukom povratniku i čoveku koji je već robijao zbog krivičnih dela otmica i silovanje - Ninoslavu Jovanoviću iz Malče, koji je u javnosti poznat kao “malčanski berberin”

868
Ninoslav Jovanović (Foto: MUP R. Srbije)

U saopštenju MUP-a se navodi da je čovek sa fotografije poslednji put viđen u okolini Кnjaževca.

Policija poziva građane koji prepoznaju muškarca sa fotografije, a imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju ili koje bi bile od pomoći da se jave na brojeve telefona 192 i 018/522-982.

Reč je o višetsrukom povratniku i čoveku koji je već robijao zbog krivičnih dela otmica i silovanje – Ninoslavu Jovanoviću iz Malče, koji je u javnosti poznat kao “malčanski berberin”.

Podsetimo, 12-godišnja Monika Karimanović nestala je u petak ujutru na putu do škole. Od tada joj se gubi svaki trag. Policija i Žandarmerija intenzivno tragaju, a danas su se u potragu uključili i lovci i građani.

Jovanović je osuđivan za otmicu i silovanje devojčica 2005. godine. Jednu 12-godišnjakinju je silovao, a drugu pokušao, prethodno joj ošišavši kosu makazama.

Za ova krivična dela odslužio je 12-godišnju kaznu, jer je Vrhovni sud ublažio prvobitnu presudu od 15 godina zatvora. Izašao je 2018.

Uhapšen je iste godine i dobio kaznu zatvora od 5 meseci zbog proganjanja žena na društvenim mrežama. On je nakon izlaska iz zatvora, a putem “Mesindžera“, slao poruke devojkama i ženama u kojima ih je proganjao tražeći da mu dostave svoju isečenu kosu ili da ih šiša u zamenu za novac. Nakon što se ponovo našao na slobodi Jovanović je počeo da radi u JKP Mediana, a živeo je u rodnoj Malči, piše portal Južne vesti.

(portal-udar.net)