Postanite član/ica Omladinskog kluba Kiseljak

1265

Fondacija tuzlanske zajednice u saopštenju koje je dostavljeno redakciji UDAR,  poziva mlade iz Mjesne zajednice (MZ) Kiseljak, koja se nalazi u Opštini Tuzla, na, kako navode, avanturu pod nazivom OMLADINSKI KLUB!

Ukoliko nam se pridružite, kaže se dalje u saopštenju, imaćete priliku učestvovati u jedinstvenom procesu koji mladima omogućava da direktno utiču na unapređenje života u lokalnoj zajednici.

Mladi iz Omladinskog kluba Kiseljak će kroz angažman učestvovati u radionicama i edukativnim treninzima, analizi potreba i problema u zajednicama, procesu donošenja odluka o sufinansiranju omladinskih projekata kao i neformalnim druženjima mladih.

Želite li da budete dio tima i donosite sve odluke samostalno?

Želite li da odlučujete o tome koje će se teme i oblasti podržavati u Vašoj zajednici? Ako je Vaš odgovor potvrdan, postanite člani/ica OK Kiseljak i učestvovat ćete u kreiranju procedura apliciranja na bespovratna sredstva, otvaranju aplikacionog kruga, vršiti promociju na medijima i u zajednici, vršiti predselekciju pristiglih inicijativa mladih, razgovarati sa aplikantima i donositi konačnu odluku o projektima koji će biti sufinansirani od strane Fondacije tuzlanske zajednice.

Pozivamo sve zainteresovane mlade od 14 do 20 godina, koji žele da se edukuju, rade na jačanju svojih kapaciteta i prave pozitivne promjene u svojoj zajednici, da prisustvuju uvodnoj radionici 30.03.2018. u 14h. Radionica će se održati u prostorijama MZ Kiseljak. Za više informacija možete nas kontaktirati na telefon 035 362 831, svakim radnim danom između 9h i 16h ili na mail mirha@fondacijatz.org.

Postanite član/ica Omladinskog kluba Kiseljak! Čekamo Vas, navodi u pozivu ova organizacija.