Uhapšen Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin

1473
Ninoslav Jovanović (Foto: MUP R. Srbije)

Prema pisanju srbijanskih medija, Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, uhapšen je danas u policijskoj akciji na području Malče. Jovanović je uhapšen nedelju dana nakon što je djevojčica koju je kidnapovao Moniku Karimanović koja je pronađena u vikendici u Pasjači, nedaleko od mjesta gdje je i uhapšen.

U posljednje 23 godine ovo je treći put da policija traga za Ninoslavom Jovanovićem. Prvi put je potraga organizirana 1996. godine, kada je silovao jednu ženu i četrnaestogodišnju djevojčicu. Poslije višednevne potrage po šumama i vikendicama, Jovanović je uhićen i osuđen na deset godina zatvora.

Po izlasku iz zatvora silovao je dvanaestogodišnju djevojčicu, nakon što ju je dva dana držao zatočenu. Dok je bio u bijegu pokušao je silovati još jednu dvanaestogodišnju djevojčicu, ali je djevojčicu spasao drvosječa.

Zbog silovanja i pokušaja silovanja osuđen je na 15 godina zatvora, međutim, odlukom Vrhovnog suda, kazna mu je smanjena na 12 godina.

Po drugom izlasku iz zatvora Jovanović je uznemiravao žene preko društvenih mreža i zbog toga je bio u pritvoru pet mjeseci. Na slobodi je od januara 2019. godine.

(portal-udar.net/N1)